Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Вијести

17.12.2016.

Обука везана за унапређење знања и способности стручног кадра који је директно везан за примјену ИСПС кода

Директор Лучке управе похађао је четвородневни курс у организацији Америчке обалске страже на тему: Безбједност лука и бродова у Црној Гори, односно имплементација ИСПС правилника – Међународне конвенције о сигурности људских живота на мору.

16.12.2016.

Обавјештење:Санација хидроизолације на кровној равни Трафостанице ТС 35/10 кВ у Луци Бар

Имајући у виду стање хидроизолације кровне равни на главној трафостаници ТС 35/10 кВ, која у кишним данима, због оштћења пропушта воду кроз плафон објекта, чије сливање на сабирнице 10 кВ постројења, може изазвати хаварију цијелог система, Управа је покренула активности, а лучки оператори АД Порт оф Адриа и Лука Бар АД, прихватили да се хидроизолација на кровној равни у цјелости замијени.

12.12.2016.

НАЈАВА: Обука везана за унапређење знања и способности стручног кадра који је директно везан за примјену ИСПС кода

Најава: У просторијама Луке Бар АД, у организацији Министарства саобраћаја и поморства и америчке Обалске страже, од 13. до 16. децембра, ће се одржати обука везана за унапређење знања и способности стручног кадра који је директно везан за примјену ИСПС код (Међународни Правилник о безбједности бродова и лука). Обуци ће испред Управе писуствовати Владимир Стјепчевић, директор.

05.12.2016.

Обавјештење: Покренута активност за отклањање кварова на водоводном систему у Луци Бар

Због значајних губитака воде из заједничког водоводног система Концесионара АД Порт оф Адриа и Лука Бар АД, уз сагласност Управе, покренуте су активности на детекцији и отклањању кварова услед којих вода неконтролисано истиче.

30.11.2016.

Обавјештење: У новембру представници управе посјетили четири Концесионара

Вршећи управне и са њима повезане стучне послове службеници Управе у оквиру надзорене надлежности, током новебра, посјетили четири концесионара и на састанку са менаџментима размотрили актуелна питања од значаја за функционисање Концесионара.

04.11.2016.

Најава: Редовни годишњи састанци са концесионарима

Сходно одредбама Закона о лукама, крајем новембра и у децембру, на захтјев Лучке управе, организоваће се редовни годишњи састанци представника Управе и менаџмента Концесионара.

26.10.2016.

Најава: Директор Управе Владимир Стјепчевић, ће писуствовати Конференцији у оквиру међународних пројеката „Цапитан и Царица“

Најава: Директор Управе Владимир Стјепчевић, ће писуствовати Конференцији у оквиру међународних пројеката „Цапитан и Царица“ која ће се одржати 27.10.2016. године у просторијама АД Лука Бар.

18.10.2016.

Најава: Представници Лучке управе ће 19.10.2016. године присуствовати радионици која ће се одржати у просторијама Управе поморске сигурности у Бару

Најава: Представници Лучке управе ће 19.10.2016. године присуствовати радионици која ће се одржати у просторијама Управе поморске сигурности у Бару, на тему : Представљање нових образаца и система за обраду и просљеђивање података добијених са бродова.

01.07.2016.

Најава: Директор Лучке управе Владимир Стјечевић ће присуствовати Ванредној Скупштини и прослави десетогодишњице Јадранско јонске еурорегије

Најава: Директор Лучке управе Владимир Стјечевић ће присуствовати Ванредној Скупштини и прослави десетогодишњице Јадранско јонске еурорегије, која ће се одржати у Пули 02. јула.