Manja slova Veća slova RSS
>

U Budvi održan Adriatic Sea Forum

Datum objave: 05.05.2017 13:12 | Autor: Lučka uprava

Ispis Štampaj stranicu


  

Adriatic Sea Forum, međunarodni i putujući forum posvećen pomorskom turizmu na Jadranu, svoje treće izdanje imao je na Crnogorskoj obali u periodu  od 27-28. aprila 2017. godine u Budvi. Direktor Lučke uprave, gdin Vladimir Stjepčević je prisustvovao navedenom skupu.

Zahvaljujući svojoj formuli, Adriatic Sea Forum je ključno mjesto susreta za sve operatere zaintersovane za krstarenje, trajektni i nautički turizam, te uopšteno za turizam i pomorski sektor, za sve one koji rade djelimično ili samo na Jadranu. Od 2013. godine forum isključivo doprinosi razmjeni ideja, te pomaže razvoj novih projekata, strategija, saradnji i predloga. Forum je prilika za zajedničku raspravu o budućnosti i razvoju Jadrana: mjestu gdje se susreću ljudi koji rade u spomenutim sektorima. Namijenjen je kako njima tako i novim učesnicima koji djeluju i rade u različitim područjima s kojima se produbljuju i razvijaju poslovanja i novi projekti. 

Zahvaljujući pažnji koju Evropa, sa svim svojim institucijama, posvećuje Jadranu i Jonskoj regiji, a službeno od pokretanja EUSAIR strategije, Adriatic Sea Forum je prilika za sve zainteresovane u pomorskom i turističkom sektoru da ažuriraju, stvore, podijele i prošire informacije, projekte, znanje i poznanstva koja imaju.