Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

У Будви одржан Адриатиц Сеа Форум

Датум објаве: 05.05.2017 13:12 | Аутор: Лучка управа

Испис Штампај страницу


  

Адриатиц Сеа Форум, међународни и путујући форум посвећен поморском туризму на Јадрану, своје треће издање имао је на Црногорској обали у периоду  од 27-28. априла 2017. године у Будви. Директор Лучке управе, гдин Владимир Стјепчевић је присуствовао наведеном скупу.

Захваљујући својој формули, Адриатиц Сеа Форум је кључно мјесто сусрета за све оператере заинтерсоване за крстарење, трајектни и наутички туризам, те уопштено за туризам и поморски сектор, за све оне који раде дјелимично или само на Јадрану. Од 2013. године форум искључиво доприноси размјени идеја, те помаже развој нових пројеката, стратегија, сарадњи и предлога. Форум је прилика за заједничку расправу о будућности и развоју Јадрана: мјесту гдје се сусрећу људи који раде у споменутим секторима. Намијењен је како њима тако и новим учесницима који дјелују и раде у различитим подручјима с којима се продубљују и развијају пословања и нови пројекти. 

Захваљујући пажњи коју Европа, са свим својим институцијама, посвећује Јадрану и Јонској регији, а службено од покретања ЕУСАИР стратегије, Адриатиц Сеа Форум је прилика за све заинтересоване у поморском и туристичком сектору да ажурирају, створе, подијеле и прошире информације, пројекте, знање и познанства која имају.