Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Радови на крову Трафостанице 35/10 кВ у Луци Бар завршени

Датум објаве: 20.03.2017 10:35 | Аутор: Лучка управа

Испис Штампај страницу


Радови на санацији хидроизолације кровне равни главне трафостанице у Луци Бар су изведени у уговореном року и у складу са Уговором о извођењу радова. Примопредаја предметних радова на објекту, између извођача "Бомбетон" доо Цетиње и инвеститора АД "Порт оф Адриа" и "Лука Бар" АД у присуству представника Лучке управе, објављена је 17.03.2017.године.

Сви радови су извођени сагласно Предмјеру радова и у складу са понудом извођача. Претходно су изведени припремни радови који су обухватали уклањање шљунка са кровне равни и лимених опшивки. Потом је урађена хидроизолација равних кровова и атике, хидроизолационом мембраном "Сикаплан 15 Г", с тим што је претходно уграђена парна брана и термоизолација тврдопресованим стиродуром одговарајуће дебљине, и додатни слој геотекстила. Након тога израђене су лимене опшивке-окапнице, постављене дилатационе лајсне и уграђени кровни сливници.

Током извођења радова уредно је вођена градилишна документација (грађевински дневник) и достављана атестна документација (Извјештај о испитивању хидроизолационе траке "Сикаплан 15 Г").

Приликом предаје изведених радова на објекту Трафостанице 35/10 кВ у Записнику о примопредаји је констатовано да су радови изведени у складу са позитивним прописима за ову врсту радова, те да приликом извођења нема скривених мана.