Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
22.02.2017

Obavještenje: Počeli radovi na sanaciji vodovodne mreže na koncesionom području Luka Bar AD

Na osnovu preuzetih obaveza vezanih za eliminaciju gubitaka na vodovodnoj mreži Luke Bar, „Luka Bar“ AD je sprovela proceduru izbora izvođača radova na sanaciji djelova vodovodne mreže unutar svog koncesionog područja.
Lučka uprava

Aktuelnosti

16.05.2017.

Direktor Lučke uprave prisustvovat će ISPS seminaru u organizaciji Obalske straže SAD-a od 16-18 maja

Direktor Lučke uprave prisustvovao obuci Obalske straže Amerike

više...
14.05.2017.

Održan sedmi 2BS Forum

Ove godine 2BS Forum je održan u Budvi u periodu od 11-13 maja u hotelu Splendid. Direktor Lučke uprave, gospodin Vladimir Stjepčević je prisustvovao navedenom forumu.

više...
05.05.2017.

U Budvi održan Adriatic Sea Forum

Adriatic Sea Forum, međunarodni i putujući forum posvećen pomorskom turizmu na Jadranu, svoje treće izdanje imao je na Crnogorskoj obali u periodu od 27-28. aprila 2017. godine u Budvi. Direktor Lučke uprave, gdin Vladimir Stjepčević je prisustvovao navedenom skupu.

više...
23.03.2017.

Javni poziv za javnu raspravu o Koncesionom aktu za dodjelu koncesije za privredno korišćenje dijela trgovačke luke Bar

JAVNI POZIV građanima, državnim organima, nevladinim organizacijama, pravnim licima i preduzetnicima i drugim zainteresovanim subjektima, da se uključe u javnu raspravu o Koncesionom aktu za dodjelu koncesije za privredno korišćenje trgovačke luke Bar, na području KO Novi Bar i da svoje komentare, primjedbe, predloge i sugestije dostave Lučkoj upravi u pisanoj ili elektronskoj formi

više...
20.03.2017.

Radovi na krovu Trafostanice 35/10 kV u Luci Bar završeni

Radovi na sanaciji hidroizolacije krovne ravni glavne trafostanice u Luci Bar su izvedeni u ugovorenom roku i u skladu sa Ugovorom o izvođenju radova. Primopredaja predmetnih radova između izvođača „Bombeton“ doo Cetinje i investitora AD „Port of Adria“ i „Luka Bar“ AD u prisustvu predstavnika Lučke uprave obavljena 17.03.2017. godine.

više...